Mbështetje për organizatat mjedisore të shoqërisë civile në Shqipëri.

Mos ma prek Vjosën! - Koncert sensibilizues në mbrojtje të Lumit Vjosa më 18 tetor 2017, ora: 19.00 në Tiranë - Sheshi përballë Muzeut Kombëtar Artistët kthehen sërish, fill pas një viti nga koncertet protestë “Mos ma prek Valbonën“, dhe “Jo, importit të mbetjeve në Shqipëri“, në Sheshin e Kryeqytetit, pranë Muzeut Kombëtar më datën 18 tetor, në mbrojtje të Lumit Vjosa.

Print Email

Liqeni i Banjës i krijuar për t’i shërbyer Hidrocentralit të ngritur në këtë vend veç vlerave energjetike, po shndërrohet dhe në një vend atraktiv turistik. Bizneset që po ushtrojnë aktivitetin në këtë liqen po gjejnë forma të ndryshme për ta bërë këtë vend të mrekullueshëm dhe sa më tërheqës.

Print Email

Afro tre vjet më parë, Shoqata Ornitologjike Shqiptare (AOS) nisi ti bëjë operatorët turistikë dhe agjencitë turistike të interesuar për të zhvilluar kundrimin e shpendëve si një aktivitet potencial ekoturistik në Shqipëri. Në sajë të përpjekjeve të mbështetura edhe nga partnerë, kundruesit e parë të dedikuar të shpendëve erdhën më vitin 2015 në Divjakë-Karavasta, Nartë dhe Valbonë.

Print Email