Mbështetje për organizatat mjedisore të shoqërisë civile në Shqipëri.

Mos ma prek Vjosën! - Koncert sensibilizues në mbrojtje të Lumit Vjosa më 18 tetor 2017, ora: 19.00 në Tiranë - Sheshi përballë Muzeut Kombëtar Artistët kthehen sërish, fill pas një viti nga koncertet protestë “Mos ma prek Valbonën“, dhe “Jo, importit të mbetjeve në Shqipëri“, në Sheshin e Kryeqytetit, pranë Muzeut Kombëtar më datën 18 tetor, në mbrojtje të Lumit Vjosa.

Print Email